Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Bij het ja-woord willen jullie elkaar een bijzondere ring geven, als symbool van jullie liefde en verbinding aan elkaar. Een ring die de rest van jullie leven bij jullie blijft en jullie altijd zal herinneren aan jullie trouwbelofte.

Bij Wolters Juwelen kiest u een ring van hoogwaardige kwaliteit die helemaal bij u past. We hebben enkele trouwringen in onze winkel geëtaleerd. Maar het liefst verwezenlijken we uw persoonlijke wensen. Dus komt u gerust langs om uw eigen set ringen te laten ontwerpen en vervaardigen. Wij maken graag een exclusieve set trouwringen voor u, passend bij uw smaak en liefde voor elkaar.

Ons advies is om tijdig langs te komen, zodat we uw ringen ruim voor de grote dag voor u klaar kunnen leggen.

Ook kunt u kiezen voor trouwringen van het toonaangevende Duitse merk Breuning. Deze collectie staat bekend om de kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Dit vinden wij belangrijk, want een trouwring gaat de rest van uw leven met u mee.

Een gravure maakt de herinnering aan jullie belofte af. U kunt de trouwdatum en naam van uw echtgenoot in uw trouwring laten graveren.  Maar we denken graag met u mee als u liever een andere tekst in uw ring wilt aanbrengen.

Gaat u trouwen? Wij helpen u graag aan prachtige ringen!

Maak gebruik van ons contactformulier zodat we u de juiste service kunnen aanbieden.