Wij nemen de tijd voor u. Dat ziet u meteen als u onze winkel binnenkomt. Meerdere zithoeken nodigen uit tot een goed gesprek. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we uw wensen.

Wilt u een sieraad uit onze winkel kiezen? Onze verkoopster neemt de tijd om naar uw wensen te luisteren en u passende sieraden te laten zien. U kunt ze uiteraard ook passen. Vindt u een sieraad mooi, maar zou u net iets anders willen? Dan passen wij het juweel voor u aan.

Ook zitten we voor u klaar om uw wensen te bespreken als u een sieraad wilt laten maken.

Wat zijn uw wensen en welke betekenis heeft het sieraad voor u? Misschien legt het sieraad een emotioneel moment voor u vast: uw huwelijk of een herinnering aan een overleden dierbare. Juist dan nemen we alle tijd, zo’n gevoelig onderwerp verdient onze aandacht en meeleven.

Wij zijn trots op onze ambacht en daarom is ons atelier zichtbaar vanuit de winkel. Achter de glazen wand ziet u onze goudsmeden aan het werk. Want u koopt bij ons niet alleen een sieraad, maar ook een creatie, en dat proces laten we graag aan u zien.

Wilt u graag langskomen?

U bent van harte welkom. Wij maken graag een uniek sieraad voor u en vernemen graag uw wensen. Maak gebruik van ons contactformulier zodat we u de juiste service kunnen aanbieden.