Als u een dierbare verliest, is dat intens verdrietig. U wilt diegene niet missen en het liefst altijd bij u dragen. Als herinnering aan deze geliefde persoon kunnen wij voor u een assieraad maken. U bewaart dan een beetje as in een sieraad naar uw keuze. Zo blijft de herinnering aan deze persoon tastbaar.

In een stille hoek van onze winkel nemen wij de tijd voor u. Wij hebben alle aandacht voor uw verhaal en uw verdriet. Als u zover bent, kunt u rustig naar de mogelijkheden kijken voor het verwerken van de as en welk sieraad u daarbij wilt kiezen.

Niet alleen de as van een overleden persoon kunnen wij voor u verwerken, ook de as van uw huisdier kunt u bewaren in een assieraad. Schroomt u niet om bij ons langs te komen.

As kan op verschillende manieren opgenomen worden in een sieraad. Meestal maken wij een askamer waarin we enkele korrels as bewaren. U kunt bijvoorbeeld ook van de as een diamant laten maken.

In de meeste sieraden kunnen wij as verwerken. U kunt kiezen uit een sieraad uit onze collectie of wij maken een uniek sieraad speciaal voor u, naar uw wensen. Uiteraad kunnen wij ook de as verwerken in een sieraad dat u al heeft. Misschien heeft u een ring of hanger die een bijzondere band heeft met uw overleden dierbare.

Als de de as in het sieraad gaan plaatsen, kunt u kiezen of u daarbij wilt zijn. Als u wilt, kunt u zelf de as in het sieraad doen. Misschien is dit te emotioneel voor u, dan doen wij dat met liefde zelf. U kunt er ook voor kiezen om niet bij het plaatsen van de as te zijn. In alle gevallen krijgt u van ons de foto van het plaatsen van de as, als herinnering en bewijs.

Ook een ring…

…is erg geschikt als assieraad. Als er voldoende materiaal is kunnen we ook hierin een herinnering plaatsen.

Ook een herinnering aan uw dierbare in een assieraad?