Ins ons atelier worden uw sieraden nog met de hand gemaakt. Meestergoudsmid Wietse Wolters en zijn collega’s veranderen goudstaven in de prachtigste juwelen. Elk ontwerp is uniek, bij ons vindt u alleen precisiewerk van de hoogste kwaliteit.

Eigen collectie sieraden

Met passie voor onze ambacht smeden we hier sieraden. Inmiddels hebben we meerdere collecties samengesteld, die elk hun eigen stijl hebben maar ook gecombineerd kunnen worden.

Vaak inspireert een edelsteen tot het maken van een sieraad dat de steen laat schitteren. Maar we ontwerpen en maken ook sieraden waarbij we vooral met gouden lijnen spelen, eventueel aangevuld met een pavélijn. Kijk voor een impressie van ons werk eens bij sieraden.

Maatwerk

Wij ontwerpen niet alleen juwelen voor onze eigen collectie. U kunt bij ons ook terecht om uw eigen ontwerp te laten vervaardigen. Misschien heeft u iets moois gezien dat u naar eigen smaak wilt laten ontwerpen, of u gaat trouwen en wilt een unieke ring als symbool van uw liefde.

Heeft u een sieraad geërfd, maar draagt u het niet? Bij ons kunt u dit dierbare juweel om laten vormen tot een sieraad dat u met plezier draagt.

Herinneringssieraden

Sommige herinneringen wilt u elke dag bij u dragen. Een geliefde die u verloren bent, bijvoorbeeld. Dan kunnen wij voor u as in een sieraad verwerken.

Het bijzondere gevoel dat u zelf uw kind kunt voeden, kunt u bij ons vast laten leggen in een moedermelk sieraad. We leggen graag uit hoe we dit voor u doen onder het genot van een kopje koffie.

Reparaties

Voor elke reparatie aan uw sieraad of horloge kunt u in ons atelier terecht. Wij behandelen uw sieraden met zorg en voeren de reparaties professioneel uit.

Wij maken graag een uniek sieraad voor u en vernemen graag uw wensen